Poznaj opinie naszych Partnerów

Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Kinga Bartków
Usuń defekty skórne
30 Maja 2018
rozwiń opis +
Niezawodna kuracja kolagenowa spełniła oczekiwania mojej koleżanki.

Moja koleżanka po zastosowaniu kuracji oczyszczanie twarzy + Żelu do mycia twarzy i Kolagenu Naturalnego Platinum
Jej zadowolenie? Nie do opisania

Przed:
Po:
Marta Morawska
Zdumiewająco gładka skóra
30 Maja 2018
rozwiń opis +
Maska ze złotem działa natychmiastowo.
To ja też się pochwalę Efekt Maski ze złotem oczywiście!
Przed:
Po:
Aneta Kubicka
Spawdzony sposób na poparzenia
30 Maja 2018
rozwiń opis +
Skóra po aplikacji kolagenu wygląda o wiele lepiej, bo zniknęła mi starsza blizna.

Przedstawiam zdjęcia z oparzenia parą wodną (czajnik) od drugiego dnia aż do momentu kiedy dłoń wyglądała prawie idealnie (nawet lepiej niż przed bo zniknęła mi starsza blizna). Stosowałam 2 razy dziennie Witaminę C (rano i wieczorem) oraz Kolagen Silver. Żel nakładamy minimum 5 razy dziennie, pamiętając o ciągłym nawilżaniu tego miejsca wodą. Witaminę C używam już od ponad 2 lat, biorąc 1 kapsułkę dziennie - dzięki temu nie choruję i szybciej zanikają różnego rodzaju rany/ zadrapania.
Serdecznie polecam te produkty

Przed:
Po:
Patrycja Gnutek
Chesz poprawić wygląd swojej cery?
30 Maja 2018
rozwiń opis +
Peeling wyraźnie poprawia kondycję skóry.

Kremowy Peeling kolagenowy - oczyszcza, poprawia koloryt skóry, rozjaśnia przebarwienia i wygładza skórę. OTO EFEKT!

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Dorota Ślubowska
Szybszy powrót na siłownię
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplement diety Na Stawy pomógł wrócić do formy

Teraz coś o suplemencie Na Stawy... Ponad rok walczę z bólem stawu w dużym palcu u nogi. Walczą również ortopedzi, a raczej nie wiedzą jak walczyć, ponieważ RTG i badania pod kątem dny moczanowej oraz reumatyzmu są w normie. Blokada w staw pomogła na dwa dni. Zastrzyk z kwasu hialuronowego na trochę dłużej. Musiałam zrezygnować z jazdy na rowerze i siłowni. Nawet już jazda autem stwarzała mi problemy, bo nie mogłam nacisnąć sprzęgła... do tego stojąca praca. Kupiłam suplement Na Stawy, kalkulując, że wyjdzie mnie to finansowo tak samo jak seria (nieprzyjemnych) zastrzyków z kwasu hialuronowego. Po 5 dniach zaczęłam odczuwać różnicę. W tej chwili mijają 3 tyg. i ból zmniejszył się z poziomu 10 na 2. Staw jest w końcu w pełni ruchomy. WRÓCIŁAM NA SIŁOWNIĘ :D a moja mama po 70-tce, która również to stosuje może w końcu wchodzić po schodach i nie budzi jej w nocy ból kolan!

Przed:
Po:
Mateusz Muciek
Wsparcie suplementów diety w pracy nad idealną sylwetką
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplementy diety w połączeniu z kuracją kolagenową dały rewelacyjny efekt!

Po dłuższym zastanowieniu i znalezieniu fotek sprzed okresu suplementacji Souvre, postanowiłem podzielić się z Wami efektem, bo moim zdaniem rezultat jest zniewalający, a ostatnimi czasy kilka osób powiedziało, żebym się tym efektem podzielił, bo "miazga". Nie lubię się chwalić czymkolwiek, no ale dobra...

Kiedy w lutym na siłowni pojawiły się u mnie zastoje, postanowiłem dorzucić suplementację z Souvre czyli PIĘKNA SKÓRA, WITAMINA C, SPRAWNE STAWY ORAZ K2+D3 (wszystko na raz, wszystko w maksymalnej dostępnej ilości 120 kapsułek) i po prostu zacząłem stosować według zaleceń na opakowaniach. Do tego zamówiłem sobie kolagen SILVER, kolagenowy żel do mycia twarzy i serum wyszczuplające, bo słyszałem, że "fajnie cieniuje". Suplementowałem się codziennie, a do kuracji wyszczuplającej podchodziłem mega sceptycznie, nawet nie stosowałem jej 3 razy w tygodniu, mniej więcej w każdy weekend. Na zdjęciu macie przedstawiony efekt takiego stosowania przez około 2 miesiące.

Przed:
Po:
Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

+
Katarzyna Przybek
Czysta przyjemność mycia
12 Czerwca 2018
rozwiń opis +
Produkt Souvre to numer jeden w kuchni!

Odtłuszczacz daje radę. Bez szorowania. Czysta przyjemność mycia.

Przed:
Po:
Magdalena Bembenek
Pozbądź się plam z tapicerki
30 Maja 2018
rozwiń opis +
Płyn do dywanów i tapicerek uporał się z brudem.

Krzesła jak nowe!

Przed:
Po:
Mateusz Streb
Kominek lśni jak nowy!
27 Kwietnia 2018
rozwiń opis +
Płyn do szyb kominkowych Souvre uporał się z uporczywymi zabrudzeniami.

Nie będę się za dużo rozpisywał, bo wszystko widać na zdjęciach. Działa? Działa!

Przed:
Po:
Olga Michenko
Po plamie na fotelu nie ma ani śladu
27 Kwietnia 2018
rozwiń opis +
Płyn do dywanów i tapicerki okazał się niezastąpiony.

Płyn do dywanów i tapicerki spisał się na medal!

Przed:
Po:
+
Patryk Wójcik
Faworyt wśród męskich zapachów z Linii Francuskiej
15 Marca 2018
rozwiń opis +
Ambiance Lyon - zapach prawdziwego mężczyzny
Ambiance Lyon to wspaniały zapach, trwały i wyróżniający się na tle innych. Najlepsze perfumy z Linii Francuskiej. Gorąco polecam!
Arkadiusz Michel
Intensywny zapach dla mężczyzn
08 Września 2017
rozwiń opis +
Le parfum d’Europe spełni Twoje oczekiwania

Le parfum d’Europe to jeden z najintensywniejszych zapachów Souvre Internationale, jakie miałem okazję przetestować. To mój faworyt!

Łukasz Prażmowski
Perfumy pierwsza klasa
09 Lipca 2017
rozwiń opis +
Marka Souvre zaskakuje!

To rewelacyjne uczucie kiedy otwierasz pudełko i myślisz "coś pięknego!". Już na pierwszy rzut oka widać, że marka Souvre stawia na jakość.

Justyna Orawiec
Znajdź zapach dla siebie
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Zapachy z francuskim akcentem

Perfumy Souvre tworzone są z naturalnych olejków zapachowych. Przechodzą przez nuty zapachowe, otwierają się i w ciągu dnia ewoluują na naszej skórze. Kompozycje zapachowe pochodzą ze światowej stolicy perfum - Grasse znajdującej się na lazurowym wybrzeżu we Francji. Serdecznie polecam!

 

+