Poznaj opinie naszych Partnerów

Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Iwona Kondracka
Kolagen niezawodny na blizny
13 Września 2018
rozwiń opis +
W momencie oparzenia dziękowałam tylko, że wiem, co z tym mam zrobić i mam się czym ratować.

Przypadek.. pękł dzbanek z wrzątkiem podczas robienia herbaty.
Grudzień, wyjazd za granica, pierwszy dzień wyjazdu.
Na szczęście, pod ręka zawsze mam kolagen, bo wszystkich uczulam na to. Szewc w podartych butach tym razem nie chodził.

Pierwsze zdjęcie - następny dzień po oparzeniu, rana gorąca jak ogień. Jedynie lód sprawiał ukojenie i o dziwo płaty maski ze złotem !
Drugie zdjęcie - stan obecny po kolagenie SILVER, 3 miesiące smarowania. Na początku bardzo regularnie później troszkę mniej.

Obecnie skóra opalona, więc nie mogę się doczekać zimy, aż opalenizna zejdzie i będzie gładka skóra bez śladu.

W momencie oparzenia dziękowałam tylko, że wiem, co z tym mam zrobić i mam się czym ratować. Doceniaj produkty, do których masz dostęp, może dla Ciebie nie zawsze się sprawdza, ale dla takich sytuacji jak moja były zbawieniem.

PS Owszem, zdjęcia są w innym świetle, mam inną bieliznę, pod innym kątem, a nawet w innym kraju i odstępie czasowym 3 miesięcy są robione, ale jak masz się czepiać to daj spokój, dla mnie efekt jest rewelacyjny.

Przed:
Po:
Błażej Kosiorek
Zadowolenie mojej dziewczyny nie do opisania!
29 Sierpnia 2018
rozwiń opis +
Efekt Kuracji Zdrowe Włosy wywołał uśmiech na twarzy mojej partnerki.

Efekt jednego zabiegu Kuracji Zdrowe Włosy, podobno działa. Zadowolenie mojej dziewczyny nie do opisania!

Przed:
Po:
Bartek Włodarczyk
Uroda na wagę złota
29 Sierpnia 2018
rozwiń opis +
Efekt WOW został osiągnięty!

Efekt kolagenowej Maski ze złotem! Pani nie wierzyła w kolagen póki nie przekonała się na własnej skórze, efekt WOW!

Przed:
Po:
Sylwia Świergiel
Atopowa skóra bez skazy!
12 Lipca 2018
rozwiń opis +
Żel do mycia oraz Kolagen Silver w pielęgnacji skóry atopowej.

Niecałe dwa tygodnie temu spotkałam się z Panią, która ma atopowe zapalenie skóry. Kilka lat jeździła po lekarzach, co chwila inne leki. Na spotkaniu postawiłyśmy na Żel do mycia oraz Kolagen Silver. Dzisiaj mija tydzień od stosowania produktów. Komentarz zbędny!

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Dorota Ślubowska
Szybszy powrót na siłownię
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplement diety Na Stawy pomógł wrócić do formy

Teraz coś o suplemencie Na Stawy... Ponad rok walczę z bólem stawu w dużym palcu u nogi. Walczą również ortopedzi, a raczej nie wiedzą jak walczyć, ponieważ RTG i badania pod kątem dny moczanowej oraz reumatyzmu są w normie. Blokada w staw pomogła na dwa dni. Zastrzyk z kwasu hialuronowego na trochę dłużej. Musiałam zrezygnować z jazdy na rowerze i siłowni. Nawet już jazda autem stwarzała mi problemy, bo nie mogłam nacisnąć sprzęgła... do tego stojąca praca. Kupiłam suplement Na Stawy, kalkulując, że wyjdzie mnie to finansowo tak samo jak seria (nieprzyjemnych) zastrzyków z kwasu hialuronowego. Po 5 dniach zaczęłam odczuwać różnicę. W tej chwili mijają 3 tyg. i ból zmniejszył się z poziomu 10 na 2. Staw jest w końcu w pełni ruchomy. WRÓCIŁAM NA SIŁOWNIĘ :D a moja mama po 70-tce, która również to stosuje może w końcu wchodzić po schodach i nie budzi jej w nocy ból kolan!

Przed:
Po:
Mateusz Muciek
Wsparcie suplementów diety w pracy nad idealną sylwetką
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplementy diety w połączeniu z kuracją kolagenową dały rewelacyjny efekt!

Po dłuższym zastanowieniu i znalezieniu fotek sprzed okresu suplementacji Souvre, postanowiłem podzielić się z Wami efektem, bo moim zdaniem rezultat jest zniewalający, a ostatnimi czasy kilka osób powiedziało, żebym się tym efektem podzielił, bo "miazga". Nie lubię się chwalić czymkolwiek, no ale dobra...

Kiedy w lutym na siłowni pojawiły się u mnie zastoje, postanowiłem dorzucić suplementację z Souvre czyli PIĘKNA SKÓRA, WITAMINA C, SPRAWNE STAWY ORAZ K2+D3 (wszystko na raz, wszystko w maksymalnej dostępnej ilości 120 kapsułek) i po prostu zacząłem stosować według zaleceń na opakowaniach. Do tego zamówiłem sobie kolagen SILVER, kolagenowy żel do mycia twarzy i serum wyszczuplające, bo słyszałem, że "fajnie cieniuje". Suplementowałem się codziennie, a do kuracji wyszczuplającej podchodziłem mega sceptycznie, nawet nie stosowałem jej 3 razy w tygodniu, mniej więcej w każdy weekend. Na zdjęciu macie przedstawiony efekt takiego stosowania przez około 2 miesiące.

Przed:
Po:
Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

+
Karolina Nawrot
Fugi czyste jak nigdy dotąd!
29 Sierpnia 2018
rozwiń opis +
Kropka nad "i" podczas sprzątania łazienki.

Preparat do fug Souvre.
Po prostu MIAZGA!

Przed:
Po:
Narcyza Gorzyczka
Must have w Twojej kuchni
29 Sierpnia 2018
rozwiń opis +
Płyn do przypaleń zdał egzamin!

Testowałyśmy dzisiaj z siostrą Płyn do przypaleń Souvre. Efekt wow!

Przed:
Po:
Agnieszka Grabowska
Nie daj plamy!
29 Sierpnia 2018
rozwiń opis +
Odplamiacz Souvre spisał się na medal!

Nie sądziłam, że cokolwiek sobie z tym poradzi, tymczasem odplamiacz zrobił robotę. Serdecznie polecam!

Przed:
Po:
Patrycja Gancarek
Pozbądź się przypaleń na żelazku!
25 Lipca 2018
rozwiń opis +
Żel do przypaleń znów okazał się niezawodny.

5 lat z przypaleniami na żelazku - nic nie dawało pozytywnych rezultatów: ani babcine domowe sposoby, ani spirytus, ani aceton. Zgodnie z instrukcją: 3-5 min trzymać środek na plamie i zmyć, zeszło po 1 min bez szorowania.

Przed:
Po:
+
Patryk Wójcik
Faworyt wśród męskich zapachów z Linii Francuskiej
15 Marca 2018
rozwiń opis +
Ambiance Lyon - zapach prawdziwego mężczyzny
Ambiance Lyon to wspaniały zapach, trwały i wyróżniający się na tle innych. Najlepsze perfumy z Linii Francuskiej. Gorąco polecam!
Arkadiusz Michel
Intensywny zapach dla mężczyzn
08 Września 2017
rozwiń opis +
Le parfum d’Europe spełni Twoje oczekiwania

Le parfum d’Europe to jeden z najintensywniejszych zapachów Souvre Internationale, jakie miałem okazję przetestować. To mój faworyt!

Łukasz Prażmowski
Perfumy pierwsza klasa
09 Lipca 2017
rozwiń opis +
Marka Souvre zaskakuje!

To rewelacyjne uczucie kiedy otwierasz pudełko i myślisz "coś pięknego!". Już na pierwszy rzut oka widać, że marka Souvre stawia na jakość.

Justyna Orawiec
Znajdź zapach dla siebie
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Zapachy z francuskim akcentem

Perfumy Souvre tworzone są z naturalnych olejków zapachowych. Przechodzą przez nuty zapachowe, otwierają się i w ciągu dnia ewoluują na naszej skórze. Kompozycje zapachowe pochodzą ze światowej stolicy perfum - Grasse znajdującej się na lazurowym wybrzeżu we Francji. Serdecznie polecam!

 

+