Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Dawid Słupianek
Kuracja Zdrowe Włosy
19 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Świetny Efekt Kuracji Zdrowe Włosy

Kuracja została przeprowadzona przy okazji prezentacji produktowej w domu. Jeśli pracujesz z osobami, które wolą robić spotkania w domu, to koniecznie zabierz ze sobą produkty i pokazuj ich rewelacyjne efekty! Odbiorcy mają wtedy dużo bardziej pozytywne nastawienie i słuchają Cię z zaciekawieniem, bo wiedzą, że mają do dyspozycji genialne produkty.

 

Przed:
Po:
Karolina Szoja
Kolagen Naturalny Silver
03 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekt stosowania Kolagenu Naturalnego Silver

Aby pozbyć się nieestetycznych rozstępów na brzuchu w cztery tygodnie (!), zastosowałam Kolagen Naturalny Silver marki Souvre.

Przed:
Po:
Kamila Ziemkiewicz
Kuracja Zdrowe Włosy
27 Grudnia 2016
rozwiń opis +
Nawet fryzjerom nie udało się osiągnąć takiego efektu!

Niestety, zdjęcia w żaden sposób nie oddają rezultatu, który otrzymałam po dwukrotnym zabiegu szampon/Kolagen Naturalny Graphite Souvre/szampon/odżywka/ciepła woda. Mam bardzo trudne, bardzo gęste i zniszczone na końcówkach włosy. Cały zabieg zajmuje mi nie 50 min, a 90. Nie jest możliwe dla mnie użyć taką ilość szamponu, odżywki i kolagenu, jaka jest zalecana. Używam dwa-trzy razy więcej, tak więc nie wystarczy mi produktów na 30 myć. Jednakże wszystko to jest nieistotne, gdy dotykam moich włosów po zabiegu. Jest ich co prawda dwa razy więcej, jednak są bardzo sypkie, śliskie i podatne na układanie. Nie stosuję kuracji codziennie, a dwa razy w tygodniu. Pierwszy raz mam wrażenie, że moje włosy są umyte i odżywione.

Przed:
Po:
Klaudia Kuriata
Maska ze złotem
27 Grudnia 2016
rozwiń opis +
Efekty stosowania maski ze złotem

Zdjęcia bez użycia jakiejkolwiek obróbki! Wy też jesteście pod wrażeniem?

Przed:
Po:
+
Katarzyna Iskierka
Piękne włosy po zabiegu
07 Grudnia 2016
rozwiń opis +
Poprawa kondycji włosów mojej siostry

Moja siostra po zrobionym przeze mnie zabiegu kolagenowym. Efekty i radość – bezcenne :-)

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

Artur Kaszyński
SUPLEMENT DIETY "PIĘKNA SKÓRA"
13 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Poprawa wyników badań

Opis efektów działania:
Chciałbym przedstawić Wam dzisiaj historię mojego kolegi, który zawsze marzył o dostaniu się do wojska. Tak naprawdę to było to jego marzeniem. I ma ku temu świetne predyspozycje - jest wysoki, wysportowany, bardzo sprawny fizycznie. Testy sprawnościowe to dla niego bułka z  masłem. Jednak schody zaczęły się pojawiać w momencie, kiedy przyszło mu zrobić szczegółowe badania lekarskie. Zaczęły wychodzić mu negatywne wyniki związane z morfologią krwi i nie tylko. Chodziło m.in. o nieszczęsną bilirubinę (jest żółtym barwnikiem, pochodzącym z rozpadu krwinek czerwonych. Wchodzi w skład hemoglobiny). Kilka wyników też miał zaniżonych, ale właśnie te złe wyniki związane w BILIRUBINĄ całkowicie przekreślają karierę wojskową! I tak też było w przypadku Bartka, który bardzo się starał, stosował różne specyfiki, diety, odżywanie, ale za każdym razem lekarze mówili "przykro mi, znajdzie pan sobie inne zajęcie".... Pewnego dnia Bartek do mnie przyjechał, zaczęliśmy rozmawiać o jego problemie... Do głowy weszła mi myśl, że kwestie związane z wynikami krwi (morfologia, bilirubina, wątroba itp) może rozwiązać nasz suplement PIĘKNA SKÓRA.  Dlaczego to wpadło mi do głowy? Ponieważ Piekna Skóra zawiera szereg aminokwasów, m.in. glicynę i metioninę, które stymulują powstanie czerwonych krwinek w organiźmie, odtłuszczają wątrobę, odtruwają krwe itp.... Zaproponowałem Bartkowi 30 kaps. na start. Wyniki zaczęły się poprawiać, ale to nie było jeszcze to. Bartek postanowił zrezygnować ze wszystkich innych suplementów , które brał i zażywał TYLKO I WYŁĄCZNIE Piękną Skórę (kupił drugie opakowanie 60 kaps.) Brał to rano i wieczorem przez cały miesiąc przed ostatecznymi badaniami. Zrezygnowany nieco, lecz wciąż wytrwały jechał z myślą, że faktycznie będzie musiał zrezygnować z kariery żołnierskiej.
I uwaga ! CO się okazało? Wyniki poprawiły się DIAMETRALNIE!
Bilirubina osiągnęła wynik, jaki być powinien. Poprawiły się również inne czynniki, jak większa ilość leukocytów, jak również alat i aspat odpowiedzialne za zdrową wątrobę. Stosował Piękną Skórę łącznie w okresie ok. 2 miesięcy. To pozwoliło mu przejść świetnie badania lekarskie i dostać "Z" - czyli zdolny do służby wojskowej.
P.S. Najlepsze jest uczucie, kiedy człowiek szczerze dziękuje Ci za pomoc, która spowoduje, że będzie mógł spełnić swoje marzenie.
Pozdrawiam!

 

Renata Rakoczy
Piękna skóra i witamina C
13 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Zwalczanie skutków uczulenia na krem

Ponad 7 lat temu dostałam uczulenie po kremach do twarzy pewnej firmy…. Całą twarz miałam w krostach i w niewidocznych guzach, które były pod skórą. Leczyłam się dermatologicznie, wydałam dużo pieniędzy na antybiotyki i różnego rodzaju leki, które zniszczyły mi żołądek i niestety nie zostałam wyleczona, zostało to tylko zaleczone guzy pod skórą zostały i krosty wciąż się pojawiały. Postanowiłam wypróbować Suplementy piękna skóra, witaminę C i  kolagen platinium. Przez pierwszy miesiąc stosowania suplementów 2 razy dziennie po 2 kapsułki i jednej kapsułki witaminy C efekt był przerażający gdyż skóra zaczęła się oczyszczać i wysypało mnie 10 razy więcej niż na początku. Jednak nie przestawałam stosować suplementów aby przekonać się czy nasze suplementy faktycznie czynią cuda i po 3 miesiącach stosowania suplementów i witaminy C i również nakładałam kolagen platinium na twarz guzy znikły, blizny wybielały, skóra się rozjaśniła i dodatkowo jest delikatna w dotyku i zmarszczki się spłyciły. Zdjęcie jest tylko czoła ponieważ nie chciałam pokazywać całej twarzy gdyż wyglądała fatalnie ale jestem bardzo zadowolona z efektów. Jeżeli masz podobny problem to nie wahaj się wydać tych pieniędzy na suplementy gdyż naprawdę są warte swojej ceny.

 

+
Patrycja Dziubek
Żel do kamienia i rdzy
15 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Po zaciekach nie ma śladu!

Jestem bardzo mile zaskoczona, ponieważ męczyłam się z tym zabrudzeniem bardzo, bardzo długo. Polecam Żel do kamienia i rdzy marki Souvre!

Przed:
Po:
Dawid Zywert
Zastosowanie płynu do silnych zabrudzeń
10 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Dlaczego warto użyć Płynu do silnych zabrudzeń?

Po zastosowaniu Płynu do silnych zabrudzeń marki Souvre łyżwy wyglądają jak nowe! Preparat znajdzie zastosowanie w wielu innych sytuacjach podczas sprzątania mieszkania i czyszczenia zabrudzonych przedmiotów.

 

Przed:
Po:
Marta Kujawa
Żel do przypaleń
05 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Jak w kilka minut wyczyścić przypalony garnek?

Święta, święta...i przypalone garnki  Garnek leżał całą noc w wodzie, był czyszczony druciakiem i nic... Żel do przypaleń Souvre poradził sobie z tym w kilka minut i to bez szorowania!

Przed:
Po:
Mariusz Matuszewski
Test Odkamieniacza
27 Grudnia 2016
rozwiń opis +
Sprawdzenie skuteczności środka

Nasz czajnik do tej pory był odkamieniany octem, który nieprzyjemnie pachniał. Produkt Souvre jest nieoceniony! Czas czyszczenia to około 15 min (dwukrotnie zalewałem czajnik), a efekt.... oceńcie sami.

Przed:
Po:
+